Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1510)

Препоръчани хотели в Гърция

Коледна Магия- вълшебен прах, изненади, енергия и мечтана ваканция

Анита Валентинова, 30.11.2010

Времето започва да се застудява и дори и да не сте замислили за онази чудна, бяла Коледа, която стопля сърцето, то със сигурност пухкави снежинки минават през ума Ви от време на време. Обяснимо е, защото напрежението на работното място и у дома са обтегнали обстановката и ето защо мислите ни почват да се реят неусетно към по приятни неща. Помните ли онези Коледни картички, които получавахте в детството си-много сняг, деца, които се гонят около ледената пързалка, радост, щастие и хубави моменти със семейството. Макар и вече да не сме деца и ние тайничко мечтаем за белобрадия старец в червения костюм и за благородните еленчета.

Нека се оттървем от мрачните мисли и да се потопим макар и виртуално в дома на Добрият старец, който и тази година ще помисли за нашите желания. Може би сте чували, че Дядо Коледа живее в Рованиеми и писмата с желания са напълнили пощенската му кутия, но той неуморно работи ден след ден до 25 Декември, когато мечтите, посипани с вълшебен прашец се сбъдват. До Коледа остана по малко от месец, но дните ще се изнижат доста бързо и съм сигурна, че светлият празник Рождество Христово ще стопли сърцата Ви. Декември по правило е доста напрегнат месец, защото сме заето с предколеден шопинг, много задачи на работното място, преглед на нередактираните версии на коледния лист на малчуганите, избора на нова къщичка за птичките ни и какво ли още не. Нека не забравяме, че всеки си има една мечта за Коледа , ефирна и светла, която чака да бъде сбъдната. Ако живеем ден за ден и от задача на задача, то претрупани с грижи ще ни е много трудно да обърнем внимание на детайлите около Коледа или да се потопим в светлината на Рождество Христово, докато не дойде момента, когато не видим голяма елха в центъра на града, мечетата и еленчетата, които се пързалят по перилата на големите молове, децата, чиито очи търсят изненади и внимание.

Коледна ваканция в България

Мечтаете ли за една бяла Коледа през 2010? Защо не помислите по-рано за една ски почивка по Коледа или в дните между Коледа и Нова Година? Ако мислите, че е твърде рано за избора на ски ваканция, то ще Ви подшушна, че коледните пакети свършват твърде бързо, защото са ограничен брой и повечето почиващи желаят да покорят ски пистите в популярните ни зимни курорти и да се насладят на пухкавия сняг в планината. Търсите си вдъхновение за една незабравима Коледна почивка или кратка ваканция?

Ваканция в града и предколеден шопинг

Бургас и морето е по-скоро популярна асоциация в мислите ни, отколкото реалност. Бургаските вечери са приятни не само през лятото, а и през зимата. Ако Ви липсва морето и чудните залези, то планирайте романтична Коледна почивка в Бургас или се обадете на най-добрата си приятелка, която със сигурност няма да откаже малко предколеден шопинг. Моловете станаха любимо място за пазар и макар Дядо Коледа да ги познава добре, трябва и Вие да развихрите фантазията си и да помогнете на добрия старец с дългия списък на желанията. Бургас Плаза Ви очаква с множество празнични предложения и изненади. Разходка в Морската Градина и чаша ароматно капучино са чудесен завършек на един един шопинг уикенд в Бургас. Шопинг ваканции и особено офертите тип ‘Предколеден шопинг’ са толкова популярни в последните години, че доста хора се изкушават да се насладят на една кратка почивка в шумния град. Очарованието на шопинг ваканцията, което е елегантно ‘опаковано’ с културно-опознавателна обиколка е твърде примамливо, за да бъде отказано от запалените шопинг маниаци независимо дали говорим за горещи намаления, вълнуващи приключения по магазините или следобедни раздумки на кафе. Шопинг уикендите в големите градове са чудесен подарък за близките ни, които са фенове на пазаруването и разглеждането на интересни музеи. Независимо дали сте избрали Варна , морската столица, окъпана в светлини, шикозната София , където моловете са на всеки ъгъл или Русе, по-известен като малката Виена, очаква Ви чудесна, многообещаваща Коледна ваканция с много интересни места, които чакат да бъдат посетени през 2010.

Деликатният аромат на свежи борови иглички се носи във въздуха, току що изпечен кейк и коледни песни радват душата и сърцето! Сладките раздумки, китните селца с неповторима атмосфера, чудните планински пейзажи могат да подобрят настоението Ви. Един фестивал на щастието и светлините, една феерия на различни светлини и коледни декорации ни очакват за Коледа 2010 в най-хубавите кътчета в България- Арбанаси, земята на феномена Белоградчишките скали, Правец, Кърджали, където ще намерите природната забележителност “Кърджалийски пирамиди” и един от значимите cредновековни паметници - храмът "Св. Йоан Предтеча" . Коледа е празник на любовта, признанието и привързаност, разпръснете коледна магия, зарадвайте любимите си хора, покажете им колко са специални за Вас и им подарете така мечтаната почивка в автентичния етнографски резерват Правец, Широка Лъка!

Нека хванем Коледния Експрес и да се отдадем на една почивка в ски курортите на България! Побързайте, защото коледните пакети и атрактивни намаления за ски и планинските ни курорти свършват най-бързо. Разпуснете през този празничен период, впуснете се в незабравима почивка за периода 23 декември-2 януари 2011. Дълги дни спускане по ски пистите, отлежало вино, семейни коледни филми и игри около камината са това, от което се нуждаете за една семейна Коледна ваканция в Боровец, Пампорово, Банско или , Чепеларе.

За едно истинско празнично преживяване, посетете зимната приказка на чудесата- Смолян. Едно планинско градче, заобиколено от величествени гори, обкичени със снежни гирлянди и предлагащо не само множество забележителности, но и поразителни планински пейзажи.

Коледни почивки 2010- Спа предложения

Поглезете се тази година и избягайте от всичко- Коледния шопинг, работата в офиса, децата и задълженията, потопете мислите си в ароматна шоколадова вана, отдайте се на релаксиращ масаж и си починете във Финландската сауна. СПА уикендът също е добро решение, ако искате да се поглезите малко и да подредите мислите си. Намекнете на Дядо Коледа, че е време за СПА пакет, опакован с много любов, и разгледайте горещите предложения заХисар , където освен минерални бани Ви очакват богата културно-историческа съкровищница, Хисарската Крепост, римски базилики и много други. Ако сте почитатели на класиката в жанра, то изберете някой бутиков хотел в СПА столицата на Балканите, Велинград, където ще Ви преобразят от глава до пети. Почивката по време на празния сезон може и да е с висока цена и ето защо на помощ идват ексклузивните горещи предложения за Коледа 2010, които ще разтопят мислите ни, потънали в ежедневните ледници и ще ни помогнат да си припомним, че всяка минута трябва да бъде изживявана докрай.

Независимо дали сте в търсене на Коледните елфи, ски пистите, СПА изкушенията, градските турове или просто искате да изчезнете за малко, ще намерите най-хубавите предложения за Коледа 2010 в България на ексклузивни цени. Има много дестинации за ваканция, които са подходящи за самотни туристи, двойки, семейства, група приятели, които искат да споделят вълшебните мигове заедно, остава само да изберете онова кътче, което е зимната страна на чудесата специално за Вас.

От Коледната Фабрика за Почивки в България, Джуджето на Профи Турс!