Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1086)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1432)

Препоръчани хотели в Гърция

Великденски оферти за почивка в България 2013

16.04.2013

Пролетта облече зелената си одежда и закичи всичко около нас в приказни цветове. Съвсем не е случайно, че така дълго очакваните пролетни празници, 1 май, Великден, Гергьовден, се честват именно през пролетния сезон. Великден се празнува от векове в много страни по цял свят и съществуват различни традиции според съответната държава. Празничните Великденски дни са също така възможност да откъснем от ежедневието, да се заредим с нова енергия, да оставим зад гърба си пролетната умора, която е неизбежното зло след дълга и студена зима. Почивните дни за Великден започват тази година от Деня на труда и ще продължат до Великденските празници, които според работния календар приключват на 6 май, понеделник. Разполагаме с шест майски дни, които трябва да използваме пълноценно и да се насладим на една чудесна пролетна приказка!

Великден 2013 почивки и усмивки в България

Изберете най-цветната Великденска оферта за почивка в България, потопете се в разкоша на българските планини, резервирайте хотел на достъпна цена и празнувайте Великден в свят, изпъстрен със цветове! Великден, Възкресение Христово, е един от най-важните празници в българския календар. Той започва със Цветница, една седмица преди Големия ден. В съответствие с християнските традиции по цял свят, ние, българите подготвяме червено обагрени яйца и великденски козунаци, които са неизменна част от трапезата ни.

Защо да посрещнем Великден в България през 2013? Страната ни е изпъстрена с хижи, малки комфортни хотели, апартаменти под наем в планинските курорти и СПА приключения за всеки вкус.

Липсват ли Ви белоснежните писти, погалени от пролетното слънце? Ето че Банско предлага удоволствие и забавления за цялото семейство дори през пролетта, ние сме ви подготвили фантастични оферти, които не бива да изпускате. Великден в Банско: Пожелаваме Ви много пъстроцветни изживявания тази пролет, весел Великден и слънчеви дни през май. Ще признаем, че домашно приготвената баница носи най-сладкия мирис без значение сезона и повода. Топла баница сутрин или чаша ароматно вино вечер, всичко е позволено, ако се отдадете на еко разходки и планински преходи през май. Каним ви в хотел Шато Монтан, Троян с неустоима Великденска оферта, започваща от 146 лв на човек в двойна стая / 3 нощувки/.

Разходете се из южна България, опознайте природата на Калофер и Казанлък, за да се потопите в спокойствието и енергийния заряд на Павел Баня. Хотел Севтополис Балнео & СПА в курорта Павел Баня предлага достъпни пакети за Великденска почивка през 2013!

Знаете ли, че България е една от най-обичаните балнео и уелнес дестинации ма Европа? СПА курортите ни са разположени в сърцето на майката Природа. Ако се чудите какво ли ни очаква извън бетонната джунгла на големия град, тогава ще Ви подскажа тайничко: изберете Хисаря, мястото, където можете да комбинирате своята ваканция за Великден със здравословен отдих и истински отпускаща сетивата атмосфера. В Хотел Чинар, Хисаря Ви очаква една различна пролетна разходка сред природата и едно незабравимо СПА приключение.

Независимо дали търсите активна почивка сред непокътнатите тайнствени двери на зелената природа или просто една мързелива пролетна почивка, България има какво да ни предложи. Бягството от рутината има положителен ефект върху здравето и духа ни. Едни от най-атрактивните ни дестинации са пръснати около еко пътеки, други са в непосредствена близост до планинските върхове, а трети носят аромата на морските води.

Още идеи за Великденска почивка в България и множество оферти можете да намерите тук! Весели празници!