Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (960)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Банско

Банско филм фест 2011 в Банско

Банско филм фест 2011

Кога: 21-23 юли 2011

Къде: Банско

От 21 до 23 юли в Банско ще се проведе Банско филм фест. Всяка вечер от 21 до 23 ще бъдат прожектирани филмите от програмата на фестивала.
Прожекциите ще бъдат в двора на Центъра за работа с деца. При дъждовно време филмите ще могат да се гледат в Голямата зала на читалище “Никола Вапцаров”.
Първата вечер ще бъдат представени филмите „Портрет на един сериен скачач” и “Докосване до пустотата”. За следващата вечер са предвидени “Патагония, пътешествие към края на света” и “По-далеко, отколкото виждат очите”.
На финалната вечер киноманите ще се насладят на “Пурурамбо” и „Полет над Еверест”. Кинофестивалът осигурява развлечение на туристите, решили да прекарат ваканцията в Банско.
Общината е подготвила богата програма за лентия сезон. В началото на следващия месец тук ще се проведе и традиционния джаз фестивал.

Банско филм фест 2011 в Банско - Пакети за почивка

Банско филм фест 2011 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 3 нощувки в периода 20 Юли 2011 - 23 Юли 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела
 

Хотели в Банско

Престоящи събития в Банско

Промоции в Банско

Новини от Банско

Банско

 
BlogБлог на Pochivam.BG