Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (960)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Банско

Международен планинарски фестивал в Банско в Банско

10ти Международен планинарски фестивал 2010 в Банско в Банско - Пакети за почивка

Международен планинарски фестивал в Банско - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 3 нощувки в периода 24 Ноември 2010 - 27 Ноември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

10ти Международен планинарски фестивал 2010 в Банско

Международен фестивал на планинското кино Банско 2010

Кога: 24 до 28 ноември 2010

Къде: Банско

Когато и да посетите Банско, никога не ще скучаете! С наближаването на ски сезона /бел.авт. официалното откриване на ски сезон 2010/2011 Банско е обявено за 11 декември 2010/, приятните изненади и вълнуващи събития в Банско стават все повече. Ноември и декември са наситени с много събития в Банско. Освен шахматният турнир Bansko Open 2010, в зимната столица на Балканите ще се проведе и международен планинарски фестивал.

От 24 до 28 ноември за десети пореден път най-големият ски курорт в България събира под един покрив филми от цял свят, посветени на планината, алпинизма и екстремните планинарски спортове. Фестивалът е единствен по рода си форум в Югоизточна Европа. Продуцентите представят най-добрите 100 планинарски филми, които са продукция от всички посоки на света.

В списъка на официални гости на фестивала се нареждат имена като Мануела ди Чента известната италианска скиорка, прочула се с редица световни титли и покорила Еверест, Даворин Карничар – човекът, слязъл от Покрива на света на ски, норвежката Сесилие Ског – жената, покорила най-високите върхове в света и немецът Алекс Хубер , който очарова с уникалния си стил и вдъхонявява любителите на екстремните спортове с постиженията си в екстремното катерене.
Извънконкурсната програма на фестивала също съдържа големи изненади и вълнуващи срещи за професионалистите от областта на документалистиката. Редица семинари, срещи, изложби и кръгли маси на планинска тематика са само малка част от нея и ето защо фестивалът на планинското кино в Банско не е за изпускане.

 

Хотели в Банско

Престоящи събития в Банско

Промоции в Банско

Новини от Банско

Банско

 
BlogБлог на Pochivam.BG