Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2057)

Препоръчани хотели в Гърция

Великденски идеи за почивка

Анита Валентинова, 18.04.2011

Идеите за почивка за Великден са свързани с най-важните места, където можете да празнувате светлия християнски празник и да отдадете почит на делото на нашия Спасител.

Великденските ваканции играят важна роля в отбелязването на Великден особено когато семействата решат да отпразнуват заедно този празник и да сменят атмосферата дори и за 2-3 дни. Коя е най-добрата дестинация за почивка за Великден? Можете да отпразнувате Великден най-пълноценно там, където ще намерите най-вълнуващите преживявания за цялото семейство или така дълго чаканото спокойствие.

Великденските ваканции и пролетни уикенди са най-търсени от семействата, които се възползват от няколкото свободни дни, за да отпразнуват Великден и да прекарат пълноценни дни заедно. Ето защо Великденските пакети са най-често предлагани за семейства и обикновено включват множество допълнителни екстри или атрактивни отстъпки. В повечето курорти в България се организират различни празници и събития за отбелязване на Възкресение Христово. За децата Великден е празник, изпълнен със забавления и интересни игри. По-възрастните членове на семейството оценяват красотата на празника и я асоциират с началото на пролетта и по-топлите пролетни дни.