Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (974)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2078)

Препоръчани хотели в Гърция

Великден е: Искаме Евтини Ваканции

Анита Валентинова, 05.04.2011

Имате ли планове за наближаващия Великден? Искате ли да отидете на ваканция на едно вълшебно място, където можете да усетите магията на празника? Не трябва да се измъчвате, че и тази година няма да отидете никъде, защото с толкова много атрактивни Великденски промоции за почивка 2011, Вие можете да си позволите кратък отпуск на фантастична цена.

Великден е един от най-светлите празници през годината и ние разполагаме с 5 невероятни дни, в които ще преоткрием чудесата на пролетта и ще се насладим на така чаканата ваканция в България. Много пътешественици използват тези празнични дни, за да отидат до екзотични дестинации като невероятните плажове в Гърция или, защо не, Карибската плажна мечта. Великденските празници са асоциирани с различни обичаи и чествания в различни страни по света. Всъщност отбелязването на този светъл християнски празник е свързано с културните различия на народите и тяхното възприемане за честванията и заобикалящия ги свят. Ако планирате своето пътуване малко по-рано обаче, не само ще се насладите на мечтаната почивка, ще спестите пари, но и ще имате за какво да си мечтаете в следващите работни дни. Понеже Коледа е семеен празник и мразовитото време далеч не е най-приятно за пътешествия, ние като че ли предпочитаме да си стоим у дома, а Великден ни позволява да извлечем максимума от топлите пролетни дни и да изненадаме семейството си с мини ваканция в България.

Евтините Великденски ваканции в България ни дават възможност да прекараме безценни моменти със семейството и приятелите си, както и да избягаме от забързания градски живот. В момента се предлагат толкова много дестинации за Великденска почивка в България, че ще Ви е дори трудно да направите своя избор. Не обръщайте внимание само на цената, когато сравнявате офертите, а и обмислете най-важния фактор-типа почивка, който предпочитате- Великден на планина, море, СПА ваканция, религиозно приключение в света на Българските манастири и църкви, селски туризъм или културно-опознавателно приключение. Вашето семейство може да се радва да първите слънчеви лъчи по нашето Черноморие или пък да разгледате планинския курорт Чепеларе, в който е сравнително спокойно през Април. Искате да посетите отново къщата-музей на Никола Вапцаров в Банско, да изпиете сутришното си кафе, докато се възхищавате на Връх Тодорка и заснежения у връх? То Банско е Вашата дестинация и Великденската ваканция е идеалния период да посетите иначе препълнения с туристи планински курорт в Пирин.

Великденската ваканция през 2011 не трябва да е скъпа или да предизвиква стрес по един или друг начин. Евтините ваканции за Великден 2011 са достъпни точно сега и всичко, което трябва да направите е да планирате свободните си дни, това, на което искате истински да се насладите и остава само да се запътите към най-красивите кътчета на България.