Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (966)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2578)

Препоръчани хотели в Гърция

Гърци в България за Великден

Standart Daily, 08.04.2011

Туристи от Гърция, Македония и Сърбия точат зъби за нашенско чеверме навръх Великден. Напливът е страхотен, много от тях вече са капарирали вили във велинградския квартал "Чепино". Тази година атракцията е, че самите гости ще въртят агнето над жарта. Повечето още от миналата година са заявили намерението си да посрещнат светлия християнски празник под връх Алабак. Комшиите са примамени и от 200-годишния ритуал - писане на великденски яйца. Част от чеверметата вече са уредени, като самите туристи са си закупили агнета и са ги предплатили, а други искат да им бъдат включени в общата цена. В "Чепино" все още има свободни вили, а договорките стават на място или чрез приятели. Подобно посрещане се канят да направят и в другите два квартала "Лъджене" и "Каменица".

Банско не остава по-назад. Хотелиерите искат да напълнят курорта със сериозно намаление на цените. Свободни места все още се намират, а офертите са повече от примамливи. Най-голям интерес към курорта има от български туристи, но се очакват и поне 2 хиляди гърци. Комшиите от южната ни съседка обаче не бързат с резервациите, а чакат последния момент.

Българи и гърци ще има и в Мелник. Там също има свободни места, като общата леглова база е за 800 души.

Атрактивни пакети предлага русенска фирма за базата си в Наречен. Офертата включва специален великденски обяд и много изненади.

Бой с биячи чака гостите на Балчик за Великден. Комплексът всъщност е между Каварна и курорта с прочутата Ботаническа градина. Уелнес пакетът там е подарък, а 5-дневният пакет със закуска, великденска закуска и надборване с яйца, празничен обяд е на цена от 289 лв. Гледката към морето е страхотна.

Албена също предлага оферти, като в петзвездния "Фламинго" цената на човек в двойна стая е 103 лв. при настаняване в студио "Екзекютив".