Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1093)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1313)

Препоръчани хотели в Гърция

Как да изберете подходящи хотели на Черноморието

06.08.2013

Планирате почивка на Черноморието за вас и вашето семейство? Докато сърфирате в различни сайтове в интернет вие веднага ще забележите, че всички снимки и описания на курортите показват, че те са най-доброто място за пътуване и отдих. Как можете да сте сигурни, че рекламите показват точното и истинското състояние на представените хотели? Трябва да има начин да се определи кои курорти са по-подходящи и по-добри за планираната ви почивка и това е като намерите някой близък, познат или друг, който вече е бил там и запознат е с обстановката, за да сподели своите впечатления и мнения относно престоя си. Има и друг вариант, който изисква малко домашна работа с интернет от ваша страна, за да направите самостоятелна оценка.

Първата ви стъпка е да разгледате различни реклами на курорти и хотели по Черноморието и да се спрете на сайтове, в които има коментари и оценки на гостите относно престоя си на даденото място. Там ще намерите и страници с резултати от маркетингови проучвания. Прочитането на някои от тези мнения може да ви даде точна представа какво можем да очакваме от конкретните места за настаняване, разположени в проучваната от вас дестинация. Колкото повече са положителните отзиви, толкова по-подходящи са те, рекламните материали свързани с тях са реални и можете да им се доверите.

Всички, които са отсядали в големи хотелски вериги и искат да почиват в хотели от този тип трябва да знаят, че независимо къде се намират при тях се прилагат строги стандарти, които се спазват навсякъде в различните им обекти. Наред с екстрите, които ще намерите, където и да отседнете, в големите вериги има такива, които се срещат във всеки един от хотелите им, като се започне от фитнес клубове например и се стигне до бизнес центрове. Това се прави, за да се поддържа доброто им име. Много са привилегиите, от които можете да се възползвате, ако сте техен клиент като портиер, транспорт до града, летищни трансфери, перални услуги и други.

Едно от най-важните неща, когато търсите хотели на Черноморието е местоположението им. Тези, които са в близост до плажната ивица се предлагат на по-високи цени, отколкото тези, които се намират по-далече. В интернет рекламата за дадения хотел, винаги е отбелязано разстоянието до плажа, близостта до търговски зони, туристически атракции, исторически забележителности и друга полезна информация. Цените, които ще платите за престоя си също са от значение, но невинаги, когато плащате повече получавате по-добро обслужване, затова едно такова ваше проучване ще е гаранция за приятна и безпроблемна почивка за цялото ви семейство.