Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1093)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1276)

Препоръчани хотели в Гърция

Нова година

Скоро часовникът ще отбележи дванадесетият час на последния ден на годината! Готови ли за едно вълнуващо събитие и магическа Новогодишна нощ, грабнете атрактивна оферта за почивка и посрещнете Нова Година в България, изпълнени с мечти, усмивки и копнежи.

Предложения за Нова Година 2025

Пакети за почивка за Нова година 2025 в България. Предложения за Нова година от над 400 хотела в България - избери хотел и резервирай за 5 минути.

Нова Година- нови мечти, очаквания и много забавления

Веднага щом на 31 декември часовникът удари 12 часа, ние съзнаваме, че са минали 365 дни и настъпва Новата година, обещаваща много вълнуващи преживявания и забавления. Нова Година е събитие, което отбелязва изпращането на старата година и започването на новата. Ето защо именно Нова година е времето, когато търсим нови вдъхновения, премисляме мотивацията си, решаваме да постигнем това, което така и ни е убягнало през изминалата година, поставяме си нови цели и взимаме нови решения свързани със светлото ни бъдеще. Празнуването на Нова година е различно по света и зависи от традициите и културните различния.

Известна е като така дълго чаканата новогодишна нощ, която изпълва сърцата с надежда, вяра и очакване. 31 Декември изглежда е най-дългият ден от старата година, тъй като ние очакваме новата година с ентусиaзъм и позитивизъм! Новогодишните забавления и емоции започват от Коледа, когато пухкав сняг е обгърнал китни селца, големи градове, планински курорти и всичко е декорирано с блестяща украса и лампички, които радват не само детските очи. Коледни и новогодишни концерти, базари, църковни служби и сладки следобеди на приказка с приятели, времето между Коледа и Нова година може да бъде прекарано по наистина неповторим начин. Когато наближи обаче моментът, в който посрещаме нашата добра гостенка Новата година, всичко, от което се нуждаем е нашите любими хора и скъпи приятели да са до нас.

Новогодишната нощ е един от най-вълнуващите празници, важно събитие за всички хора по света.
Нова Година се отбелязва с много вълнуващи приключения, защото всяка една нова година носи нов живот, гони тъмнината, която понякога е обзела дните ни, пречиства мислите и сърцата ни. С нови решения, нови мечти и копнежи, ние се носим към приключението, наречено Живот. Нова Година бележи едно ново начало, просветлява ярките мечти и внася сладък привкус на новите стремежи. Новогодишната нощ събира света, хората стават близки един на друг без значение културните различия, религията или личните въжделения. Великолепни тържества, чествания и шумни приключения Ви очакват във всяко кътче на България.

Почивка за Нова година

Светът наистина е станал много динамичен и не е случайно, че забързани във всекидневните си грижи, ние нямаме време да спрем за малко и да помислим в какво се състои есенцията на живота. Жалко е, че понякога гоним вятърните мелници и се опитваме да построим пясъчни замъци на най-ветровитите хълмове без да съзнаваме, че нямаме достатъчно време, което да прекараме със семейството. Ето защо, ако ни се отдаде удобен момент да се забавляваме с обичаните от нас хора и да им покажем колко значат те за нас, ние непременно желаем да запечатаме всички незабравими моменти.

Напрегнатият начин на живот, стресовите ситуации на работно място ни карат понякога да забравяме, че хубавите мигове на веселие трябва да бъдат повече. Нямате време да се забавлявате, да сте със семейството си, да пиете кафе с приятели и да се замислите, че светът би загинал, ако не се усмихнете поне за малко? Новогодишната нощ, 31 декември, е един от най-чудесните източници на наслада, момент, който ни дава хиляди причини да празнуваме.
Новогодишните празници са време да отпразнувате щастието, радостта, да посветите времето си на своите любими хора. Една чудесна почивка за Нова година Ви дава тази прекрасна възможност. Може да се потопите в множество Новогодишни празненства, които със сигурност ще стоплят душата Ви.

Коледа и Нова година почукват на вратата на мечтите ни почти по едно и също време. Ето защо Нова година е една добра възможност да увеличите броя на празничните дни, да се отдадете напълно на семейството си и да прекарате Новогодишната нощ по незабравим начин.Празнуването на Коледа и Нова Година или пък дните между двата празника е вълнуващо преживяване за цял живот. Да, ако сте решили да прекарате тези светли дни с приятели или семейството, то трябва да покажете на всеки колко е обичан и колко значи за Вас. Всеки планира празничните дни според своите желания.

Убедихте ли, че Нова Година е чудесен повод за празник и усмивки? Какъв по-добър начин да премислите миналото и да посрещнете бъдещето от весел купон в някое гостоприемно градче в България? Независимо дали ще изберете някой от най-хубавите ни планински курорти като Банско, Боровец, Паничище, Смолян, Пампорово, или ще изберете потъналия в блещукащи светлинки Велико Търново, или ще подарите на половинката си романтичен СПА уикенд по Нова Година, или искате да се доверите на някой от български плажни курорти, сигурно е, че намерите примамливи порции веселие, чудни места за посещение и наистина неповторима обстановка. Фойерверки, луди танци до зори, нетрадиционни чествания на Нова Година, интересни хора и хиляди усмивки, откъснете се от рутинната атмосфера и си осигурите почивка в България, за която ще копнеете през цялата година след това.

Някои хора обичат да използват времето по празниците, за да си прекарат чудесно с близки у дома, но други просто тръпнат да опаковат куфарите и да се потопят в новогодишната атмосфера на някое непознато кътче в България. Ако наистина искате да извлечете максимума от Коледните и Новогодишните празници, то препоръчително е да си подарите почивка макар и за няколко дни. Не е тайна, че авантюристите ще копнеят да прекарат Нова година на незабравимо място като Смолян или Копривщица, но всеки трябва да има предвид, че е почти невъзможно да се намеря стая в последния момент. Ето защо, за да избегнете кошмара на празниците, както някои разочаровани го наричат, планирайте по-раничко къде ще се чувствате най-добре, какво може да посетите в конкретния курорт и как избраното от Вас кътче ще обогати вътрешната Ви хармония. Направете план, обсъдете бюджета, вижте календара, изберете си дни и резервирайте една почивка за Нова година на атрактивна цена!

Резервирайте един свеж старт за Нова година, изпълнете последните дни на старата година и първите дни на новата с много забавления, приключения, ски вълнения, СПА релаксиращи процедури и пълна празнична торба с други ваканционни изненади.

Дестинации за Нова година в България

Нова Година се посреща винаги по забележителен и грандиозен начин. Желание е за всеки да празнува Нова година на уникално място, където ще се чувства приятно, комфортно и неповторимо. Някои хора, които обожават купона и нестихващия ритъм непременно избират почивка в града, където могат да усетят вихъра на Новогодишния купон. Други ценят традициите и автентичността, те се потапят в неповторимата атмосфера на малко китно ваканционно селище, където уютът и гостоприемството са от първостепенно значение. Най-екзотичните дестинации за почивка за Нова година са ски курортите, където снежните приключения са в изобилие и морските почивки, които също са търсени за предстоящите празници. Изпратете старата година и се усмихнете на новата, гледайки слънцето на надеждата, което нежно изгрява над Черно море.

Какво още чакате, опаковайте багажа и грабвайте всичко необходимо за една великолепна почивка по Нова година.
Чакате ли щастливия шанс да избягате от всичко и да започнете с ведра усмивка едно ново начало? Почивка за Нова година в България е идеалният начин да стегнете багажа и да го направите. Избегнете суетнята около посрещането на Нова година, многото гости и приготовления, а просто резервирайти ваканция в София, Варна, Русе, Пловдив, Банско, Пампорово, Хисар, Велинград и куп други дестинации в България, където Вашата важна задача ще е да се забавлявате напълно, защото всеки детайл от празничната вечеря до меката възглавница и фойерверките ще са изпипани до съвършенство. Релаксирайте, отпуснете се напълно и се забавлявайте в ритъма на една незабравима Новогодишна почивка.

Нова година се празнува от всеки жител на планетата, това е събитие, което обединява света, който очаква една нова година, изпълнена с добро, светлина и хиляди сбъднати мечти. Всеки с нетърпение очаква пристигането на новогодишните празници. След непрекъсната работа и напрегнат градски живот, едно прекарване на Нова година в спокойна дестинация като Смолян, Копривщица или снежно Чепеларе внесе глътка свеж въздух в еднообразното ни ежедневие.
С величествени планински гледки, чудни градски пейзажи, впечаляваща архитектура, вълнуща история и културно наследство, традиционни танци и много фойерверки, кажете си ‘Честита Нова Година’ със стил и изисканост.
Съживете бодрата си усмивка, прекарайте една вълнуваща ваканция с приятели и роднини, откраднете малко време за Вас по време на Новогодишните празници. Още чакате? Побързайте, грабнете атрактивен пакет за Новогодишна почивка, избегнете всички евентуални разочарования в последната минута и си осигурете атрактивно намаление или специална промо оферта за Нова година.