Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2059)

Препоръчани хотели в Гърция

Обзор на летни туристически дестинации за 2013 година

13.04.2013

Къде в България можем да почиваме това лято? Страната ни е благословена с прекрасна природа и пленителни морски дестинации. Неведнъж сме ви запознавали с нашите морски курорти, повече информация за лятна почивка в България можете да намерите тук. Днес решихме да съберем букет от курорти, които да Ви помогнат да се пренесете в магията на лятото. Преди да сте се насочили към Турция, Гърция или друга по-екзотична страна, Ви каним на виртуална разходка в България. Страната ни е красива и предлага отлични условия за пълноценен летен отдих до морето. Богатото културно наследство и природните ни съкровища са изкушение за всеки турист.

Морската ни столица Варна е не само голям град с редица забавления, възможности за културен туризъм и топъл морски бриз. Градът е богат на музеи, театри, художествени галерии и паметници на културата, които също не бива да пропускате, ако изберете Варна за Вашата лятна дестинация 2013.

Северното Черноморие ни очаква и с пленителни морски курорти като СПА курорта Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Албена, които предлагат перфектни условия за почивка, богат избор от забавления и различни водни спортове. Съвременните варианти за почивка включват отпускането на тялото и сетивата, пълен релакс, комбиниран със зареждащи енергията дейности. Ето защо в редица дестинации като Поморие и Св.св.Константин и Елена можете да комбинирате балнеолечението, СПА процедурите с активна морска почивка.

Ако търсите вариант да избягате от шума на големите градове, отправете се на юг, към Обзор и Бяла, летни „диаманти“, които предлагат изобилие от възможности за отдих, но без излишния разкош и претенции. Природен парк Златни пясъци е разположен недалеч от курорта със същото име. Златни Пясъци предлага чудесни възможности за екологичен туризъм. Ако купоните, еко разходките и излежаването на плажа са Ваше призвание, Златните Пясъци е курорт точно за Вас. Еко маршрутите ни отвеждат до старинни фонтани, приятни места за отдих и чудесни природни забележителности.