Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (974)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Пловдив

Международен панаир Пловдив в Пловдив

Международен панаир Пловдив 2010

Международният технически панаир в Пловдив ще се проведе от 27.09 до 02.10.2010г. Както обичайно, повечето хотели в Пловдив са запълнени по време на панаира - резервирай хотел за панаира сега, сравни цените и провери наличност в 25 хотела.

Международен панаир Пловдив 2010 в Пловдив - Пакети за почивка

Международен панаир Пловдив - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на един възрастен в единична стая за 5 нощувки в периода 27 Септември 2010 - 2 Октомври 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Международен панаир Пловдив

Международният есенен технически панаир в Пловдив е най-представителният български форум на инвестиционни стоки и технологии. Международният панаир в Пловдив е главният изложбен център на България.

На Международния технически панаир се представят последните постижения на световните лидери в областите машиностроене, автомобили, транспорт, информационни технологии, софтуер, електроника и електротехника, строителство, химия, енергетика, екология и други.

Международни изложби на панаира:

  • АКВАТЕХ – за технологии и управление на водите
  • АУТОТЕХ - за транспорт и автосервизно оборудване
  • ЕЛТЕХ - за електроника и електротехника
  • ЕНЕКО - за енергетика и екология
  • ИНФОТЕХ - за информационни технологии
  • МАШИНОСТРОЕНЕ
  • СТРОЙТЕХ - за строителни материали, машини и технологии
  • ХИМИЯ
  • АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ

Панаирното градче в Пловдив е едно от най-големите в Югоизточна Европа - разположено е на 352 000 кв. метра и има 17 многофункционални изложбени палати, съоръжени с всичко, необходимо за експониране на всякакъв вид стоки. Общата изложбената площ възлиза на 159 100 кв. метра, от които 64 500 кв. метра покрита. Панаирът разполага със съвременен Международен конгресен център с общо 5 модерно оборудвани зали от 20 до 600 места. На разположение са и други 10 зали в отделни панаирни палати, с които общият брой места нараства до 2 100.

Началото на Международнен панаир Пловдив е поставено през август 1892 г., когато се открива Първото българско земеделско-промишлено изложение. През 1936 г. поредният мострен панаир в Пловдив е обявен за международен. Освен български (над 1000) в Панаира взимат участие и 385 чуждестранни фирми. Международен панаир - Пловдив е първата панаирна организация в България, която е член на Международната асоциация на изложбената индустрия UFI /от 1936 година/.

 

Хотели в Пловдив

Престоящи събития в Пловдив

Промоции в Пловдив

Новини от Пловдив

Пловдив

 
BlogБлог на Pochivam.BG