Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (929)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2337)

Препоръчани хотели в Гърция

Почивка в хотели по Черноморието с деца

14.08.2013

Семейните почивки и особено летуването по нашето Черноморие понякога е възможно да бъде "интересно" ако предварително не се съобразят някои детайли при отсядане в които и да било хотели и сте в компанията на малките или по-големите си деца. Освен стандартните грижи за тях е препоръчително да имат и свои занимания, които да ви оставят спокойно да се насладите на летните дни. Да им купите нови играчки или пък да им осигурите компанията на други деца на приятелско семейство, далеч няма да ви откъсне от ангажиментите покрай тях. Най-добрия вариант е да сравните всички предлагани оферти и да обърнете внимание на точните "екстри", които ще ви "спасят" за една голяма част от времето.

Важно е да отбележим, че много хотели били те в Слънчев Бряг, Обзор, Златни пясъци, Албена или други, имат специални отстъпки от цената за престой за деца до определени години като дори в някои случаи може да използвате и напълно безплатни пакети за второто или третото си дете. Със спестената сума ще имате възможност да наемете професионалист за техните грижи или пък да заплатите за редица други техни удоволствия за времето, което сте решили, че е само за възрастните. Препоръчително е да има детски кът в сградата, в която ще отседнете, защото бързо и по всяко време може да оставите малчуганите да прекарат приятно няколко минути или дори часове. Детска площадка също е добър вариант ако желаете малките ви спътници да са на въздух и същевременно да им е интересно. Бонус също така е детски басейн, който е плитък и разбира се със спасител. В него децата ще намерят прохлада и естествено много забава с връстниците си. Допълнителните водни пързалки към тях или други атракциони също могат да запълнят тяхното време подобаващо и емоционално. Спортуването също е любимо за някои. В различните хотели има спортни площадки, футболни игрища, баскетболни такива, волейболни и подобни, които също могат да направят дните им весели и забавни.

Кратките екскурзии и посещения на забележителности с екскурзовод (професионалист) също е вариант, който може да запълни и то позитивно времето им. Близките водни атракциони също могат да бъдат посещавани групово и това също е един от начините да им направите малък подарък. В някои хотели по Черноморието има почти всички изброени до тук "екстри", които ще ви помогнат в истинската отмора и реалната ви почивка. Ако всичко споменато до тук ви допада може бързо да откриете вашия курорт и място, в което да отседнете само с кратко търсене в интернет.