Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Русе

Ру̀се e град в Северна България, на границата с Румъния, и е център на едноименните община и област. Градът е най-голямото българско пристанище на река Дунав и един от икономическите центрове в Северна България. Мост над Дунав го свързва с румънския град Гюргево и е най-краткият път до румънската столица Букурещ. Като една от двете железопътни връзки през северната граница и основен пътен възел, през Русе минава голяма част от външната търговия на България с и през Румъния.Той е пети по население в страната и втори по-големина в Северна България след Варна.

Препоръчани хотели в Русе

Хотел Космополитан, Русе

4 звезди Хотел Хотел Космополитан, Русе

Създадохме този ходел с желанието да осигурим на нашите гости, усещане за уют, гостоприемна обстановка и максимален комфорт през всяка минута от престоя при нас. Вярваме, че сме в състояние да Ви предложим "истински" дом и се гордеем, че това е основна  черта на бизнеса ни.    Постарахме се да придадем на всяко кътче от хотела неповторим чар и ярка индивидуалност, вложихме цялата си креативност, за да постигнем стилна елегантност, оригинална атмосфера и  разнообразие, които да осигурят на всеки попаднала сред нас гост незабравими моменти.     Хотелът ни съчетава най-добрите традиции на хотелиерския бизнес и най-ярките иновации на обслужващата сфера. Желанието ни е да накараме всеки един от Вас да се почувства специален и сме насочили всичките си усилия, за да го постигнем!

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Ана Палас, Русе

3 звезди Хотел Хотел Ана Палас, Русе

Апартаментите на „АНА ПАЛАС” са уникално съчетание от стария Русе и новия свят. Обзаведени с мебели, характерни за русенските къщи от края на ХІХ век, с реставрирани автентични сто и двадесет годишни гардероби и кахлени печки.

Дв. стая: - резервирай повече

Данюб Плаза Хотел, Русе

4 звезди Хотел Данюб Плаза Хотел, Русе

Добре дошли в Данюб Плаза Хотел – на самия централен площад, в сърцето на красивия европейски град Русе, хотелът е пресечна точка на административната, културна и търговска част на града. Запознайте се с този русенски оазис, изграден от спокойствие, комфорт и перфектно обслужване!!!

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Космос, Русе

3 звезди Хотел Хотел Космос, Русе

Хотел „Космос” - Русе отвори врати на 15.09.2008г. Хотелът е категория три звезди.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Вега, Русе

3 звезди Хотел Хотел Вега, Русе

Със своето местоположение и безупречно обслужване хотел "Вега" е перфектния избор за вашия бизнес или частен престой в град Русе. Нашето мото е: "Само доволният клиент се връща отново при нас. Очакваме Ви!"

Дв. стая: - резервирай повече

Хотели в Русе - предложения за хотелско настаняване

име на хотела
рейтинг
ЕД
ДВДВ
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Всички хотели в Русе - намери хотел на картата

 

Хотели в Русе

Промоции в Русе

Новини от Русе

Русе

 
BlogБлог на Pochivam.BG