Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (945)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Смолян

Международен етно джаз фестивал July Jazz Smolyan 2011 в Смолян

Международен етно джаз фестивал July Jazz Smolyan 2011 в Смолян - Пакети за почивка

Международен етно джаз фестивал July Jazz Smolyan 2011 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 30 Юли 2011 - 31 Юли 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Международен етно джаз фестивал July Jazz Smolyan 2011

July Jazz Smolyan 2011 отново събира меломани

Кога: 30 юли 2011

Къде: Смолян, България

За шеста поредна година връх Перелик ще бъде домакин на Международния етно-джаз фестивал “JULY JAZZ SMOLYAN 2011”. Тази година фестивалът ще се проведе на 30 юли, съобщиха организаторите. Малък на години, но голям на талант и богат откъм програма се очертава “JULY JAZZ Smolyan” тази година.
За разлика от предишни издания, сега той ще се концентрира в един единствен ден - 30 юли и отново на връх Перелик. Фестивалът, който ще събере българските меломани ще мине под наслова „За по-разумно и екологично съществуване”. Сцената е част от красива зидана къща на повече от 150 г., реновирана само с природни материали. Сламените заграждения на върха, които ще пазят участници и публика от вятъра, после ще бъдат разпилени в „коловозите”, оставени от някогашните военни машини, за да подпомогнат специално култивирания разсад на тревата-килим, която вирее на върха.

За участие в програма тази година специално пристига майсторът на барабаните Ралф Питърсън, Джуниър; магнетичната Мирослава Кацарова в компанията на Живко Петров, Веселин Веселинов – Еко и Димитър Семов; голямото китарно трио на България – Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев; децата-вундеркинди „Карандила Джуниър”. Събитието ще бъде под почетния патронаж на Н.Пр. Джеймс Уорлик – посланик на САЩ в България. По негова покана сред гостите на фестивала ще бъдат и много дипломати и общественици. Организатори на фестивала са Фондация „Джулай Джаз” и СТЦ „Перелик”, с подкрепата на Посолството на САЩ в България.

 

Хотели в Смолян

Престоящи събития в Смолян

Места за посещение в Смолян

Промоции в Смолян

Новини от Смолян

Смолян

 
BlogБлог на Pochivam.BG