Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (974)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Созопол

Нощта на рекламоядите в Созопол в Созопол

Нощта на рекламоядите в Созопол в Созопол - Пакети за почивка

Нощта на рекламоядите в Созопол - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 19 Август 2011 - 20 Август 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Нощта на рекламоядите в Созопол

Кога: 19-20 август 2011

Къде: Созопол, България

Нощта на рекламоядите ще събере най-доброто от рекламния бизнес в сърцето на един от най-красивите ни черноморски градове, Созопол.

Добре познатият формат в цял свят отново идва в България. Създаден е през 1981 г. от Жан Мари Бурсико (френски швейцарец). Той притежава най-голямата библиотека от рекламни клипове в света. Селекцията, която прави всяка година е станала толкова популярна, че всеки, който създава нови клипове му изпраща реклами с надежда, че ще бъдат включени в новата селекция, която се компилира всяка година и премиерата е през месец март.

Форматът, в който се провежда е: прожекции в кино, голяма дискотека или на открито. 2008 и 2009 г. събитието е организирано в гр. София, Парти център 4-ти километър и събира между 1500 и 2000 човека. Тази година рекламният уикенд ще отвори врати на морето в гр. Созопол на 19 август.

 

Хотели в Созопол

Престоящи събития в Созопол

Места за посещение в Созопол

Промоции в Созопол

Новини от Созопол

Созопол

 
BlogБлог на Pochivam.BG