Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Васко Василев и Чамбао в София

Васко Василев и Чамбао в София - Пакети за почивка

Васко Василев и Чамбао - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 12 Май 2011 - 13 Май 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Васко Василев и Чамбао

Турне в рамките на 7 дни и шест невероятни концерта

Изпълнител: Васко Василев и Чамбао

Кога: 12май 2011, 11 май, 16ти май

Къде: София, ‘Салон на Изкуствата’, Плевен, Русе

След изключителния успех на концерта през октомври в София, световноизвестният цигулар Васко Василев ще събере отново приятната компания на музикантите от Чамбао за поредица от 6 концерта в рамките на 7 дни.

Концертът в София е на 12-ти май в рамките на ежегодния "Салон на изкуствата", който тази година е посветен на 30-годишнината от откриването на Националния дворец на културата. "Все още помня грандиозното откриване, където свирих по покана на Людмила Живкова и бях много щастлив, когато след концерта през октомври г-н Друмев отправи тази покана към мен. Наложи се да променя графика си в Кралската Опера и се радвам, че ще се кача за сцената на зала 1 за този неин рожден ден", споделя Васко.
Завръщането на виртуоза в България този път няма да се изчерпа само с един концерт в София, а с доста амбициозна програма от 5 допълнителни, съобщава БГНЕС.Концертите започват на 11 май в Драматично-кукления театър "Иван Радоев" в Плевен и ще преминат през София, Стара Загора, Бургас, Варна и завършат в Русе на 16-ти май.


 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG