Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Драгана Миркович и Весна Змиянац в България в София

Драгана Миркович и Весна Змиянац в България в София - Пакети за почивка

Драгана Миркович и Весна Змиянац в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 16 Юни 2011 - 17 Юни 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Драгана Миркович и Весна Змиянац в България

Кога: четвъртък, 16 юни 2011, 21:00

Къде: НДК, София, България

На 16 юни 2011 г. гранд дамата на балканската музика Драгана Миркович ще пристигне за първия си голям гала концерт у нас в зала 1 на НДК. Компания на сцената ще й прави другата изключително обичана у нас сръбска дива Весна Змиянац. Посещението на Миркович в България най-сетне е факт след дълги и мъчителни преговори със звездата от страна на организаторите от АРТ БГ, които напомнят, че тя трябваше да гостува у нас през есента на 2009 година, но множеството й ангажименти в Германия, Австрия и САЩ отложиха дългоочаквания й концерт на наша земя за дълго време.Специално за многобройната си публика в България Драгана Миркович е подбрала ексклузивен репертоар от мега хитове, които хиляди почитатели у нас очакват от години да чуят на живо. Сръбската мега звезда ще дойде у нас с голям бенд и професионален сценарен екип. Не е зиключено Драгана и Весна да изненадат феновете си у нас с ефектен дует. Драгана Миркович е една от най-ярките и обичани съвременни изпълнители на сръбската музика.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG