Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (974)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Международна изложба на котки в София в София

Международна изложба на котки в София в София - Пакети за почивка

Международна изложба на котки в София - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 20 Ноември 2010 - 21 Ноември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Международна изложба на котки в София

ХХVІ Международна изложба по фелинология

Къде:София

Кога: 20 и 21 ноември 2010

На 20 и 21 ноември в музей „Земята и хората” в София ще се проведе ХХV и ХХVІ Международна изложба по фелинология. През 2010 г. традиционните есенни изложби празнуват своя 15-ти рожден ден под мотото: „15 години организирана фелинология в България” За оценяването на 150-те записани в каталога на изложбата котки са поканени международните съдии от ФИФе: Айвор Андерсон, Швеция – всички категории; Хенри Хорнел, Норвегия – І, ІІ и ІV категория, и Сирпа Линдельо, Швеция – ІІ и ІІІ категори.

В рамките на изложбата всички почитатели на котките ще имат възможността да се насладят на голямо разнообразие от породи като персийска, екзотична късокосместа, британска, бенгалска, ориенталска, руска синя, абисинска, норвежка горска, сибирска, ангорска, оцикат.
Котките ще се състезават във всички възможни класове, от бебе до шампион, международен шампион и европейски шампион. Непородистите домашни котки ще се състезават в отделен клас.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG