Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Новогодишен музикален фестивал 2010/2011 Лондонска Филхармония в София

Новогодишен музикален фестивал 2010/2011 Лондонска Филхармония в София - Пакети за почивка

Новогодишен музикален фестивал 2010/2011 Лондонска Филхармония - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 11 Декември 2010 - 12 Декември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Новогодишен музикален фестивал 2010/2011 Лондонска Филхармония

Кога: 11.12.2010

Къде: София

НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА и SOFIA MUSIC ENTERPRISES представят специалните гости на Новогодишния музикален фестивал 2010/2011 ЛОНДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ . Лондонската филхармония е считана за един от най-великите световни оркестри и следвайки Сър Томас Бийчъм, поста на главен диригент на оркестъра е предаван от един почитан музикант на друг. Това е единственият симфоничен оркестър в Обединеното кралство, който комбинира ежегоден абонаментен концертен сезон с регулярна работа в операта – както в Кралската фестивална зала, така и на оперния фестивал в Глайнбърн. /като същевременно има изпълнения и в близките градове Брайтън и Ийстбърн./

От четири години на поста главен диригент е младият Владимир Юровски. Този сезон 2010/2011 е 78-мият на оркестърът, който свири регулярно в Северна Америка, Европа, Далечния Изток, често в рамките на големи фестивали или откривания на концертни зали. Лондонската филхармония отдавна е включена в звукозаписната телевизионна, радио и филмова индустрии. Тя се радва на силни връзки с големи звукозаписни фирми и през 2005 успя да пусне архивни записи „на живо” и в студио за своя собствен лейбъл, които се продават в цял свят. Оркестърът работи с холивудската и английската филмови индустрии и е отличен с Оскар за записа на музиката към трилогията „Властелинът на пръстените”.

Изкуството на Лондонската филхармония достига до хиляди хора във Великобритания, където особено внимание се обръща на разнообразна и широкообхватна програма, предназначена за ученици. Образователната дейност на оркестъра също включва обучение на млади таланти, като от 2005 е пусната първата стажантска схема за млади инструменталисти „Първо бъдещето”, която включва една година менторство и осигуряване на изяви.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG