Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (974)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Фотоизложба „Приказно Мароко” в София в София

Фотоизложба „Приказно Мароко” в София в София - Пакети за почивка

Фотоизложба „Приказно Мароко” в София - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 58 нощувки в периода 25 Ноември 2010 - 22 Януари 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Фотоизложба „Приказно Мароко” в София

Красиво ли е Мароко, уверете се сами

Фотоизложба „Приказно Мароко“

Кога: 28 ноември 2010 г. до 23 януари 2011

Къде: „Чай във фабриката“- гр. София

Фотоизложбата „Приказно Мароко“ отваря врати от 28 ноември 2010 г. до 23 януари 2011 г. в „Чай във фабриката“- гр. София, ул. „Г. Бенковски“ № 11.
Експозицията представлява среща с нравите, културата и чара на Мароко, през погледа на четирима пътешественици и фотообектива на Любомир Керанов. Поводът за пътуването до екзотичната страна е среща на Мрежата Жени Изток - Запад в Мерзуга, Сахара, където спонтанно и уникално се осъществява културен обмен между представители на 5 държави - България, Австрия, Германия, Франция и Англия, и традициите на местното население. На откриването на експозицията ще присъстват част от участниците в това пътуване, а гостите ще могат да се докоснат не само до културата на Мароко, а и да опитат ястия от традиционната мароканска кухня.

„Голяма част от времето прекарахме с новите си приятели в пустинята, в техните селища, домове и семейства, ставайки свидетели на ежедневието и обичаите им, научавайки за историята и живота им. Бяхме запленени от гостоприемството, непринудеността на комуникацията между нас, на чистотата във взаимоотношенията. Възхитихме се на запазените истински човешки ценности, недокоснати от влиянието на времето и съхранени, въпреки нелеките за живот климатични условия”, разказват авторите на експозицията.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG