Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

CINDERELLA & MR.BIG в България в София

CINDERELLA & MR.BIG в България в София - Пакети за почивка

CINDERELLA & MR.BIG в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 1 нощувки в периода 15 Юни 2011 - 16 Юни 2011. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

CINDERELLA & MR.BIG в България

Къде: Зимен дворец на спорта, София, България

Кога: 15 юни 2011, 20:00

CINDERELLA и MR.BIG с общ концерт в София на 15-ти юни 2011г!Двете супер групи забиват в оригинален състав в столичния “Зимен дворец”! Две страхотни култови групи - CINDERELLA и MR.BIG пристигат за ексклузивен общ концерт в София, който ще се състои на 15-ти юни 2011г! Двете банди ще забият на една сцена в столичния “Зимен дворец” по покана на Loud Concerts. Според всеобщото желание на феновете и благодарение на усилията на организаторите, двете банди се съгласиха да свирят в един общ концерт на 15-ти юни в София. CINDERELLA и MR.BIG ще бъдат ко-хедлайнери, а съвсем скоро ще бъде обявена и съпорт банда на вечерта. И двете групи пристигат в оригиналните си състави в България, за първи по рода си уникален концерт. Билетите за събитието ще са с цена 50 лв за билет, а на 15-ти юни ще се продават по 60 лв.

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG