Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в София

Harlem Gospel Choir с концерт в България в София

Harlem Gospel Choir с концерт в България в София - Пакети за почивка

Harlem Gospel Choir с концерт в България - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 11 нощувки в периода 27 Ноември 2010 - 8 Декември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.

име на хотела
рейтинг
обща цена
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Harlem Gospel Choir с концерт в България

Кога: 8 декември 2010

Къде: Национален Дворец на Културата, София, България

Световноизвестният Harlem Gospel Choir, който предизвика фурор в цяла България миналата година, се завръща! Симпатичните момичета и момчета с големи гласове и души пристигат отново у нас, за да споделят с нас божествените хармонии на автентичната госпъл музика!
Тази година ще имаме удоволствието да съпреживеем магията, наречена госпъл на 8 декември, зала 1 на НДК от 20 ч.

Harlem Gospel Choir е най-популярният госпъл хор в САЩ. Той пътува по света, за да споделя своята радост от вярата чрез музика и да събира средства за детски благотворителни организации.Хорът е основан през 1986 година от Алън Бейли, на когото му дошла идеята за такъв хор докато присъствал на тържест.во в чест на д-р Мартин Лутър Кинг в Котън клъб в Харлем. Хорът събира в едно най-добрите певци и музиканти от Черните църкви на Харлем и Ню Йорк.
Harlem Gospel Choir споделят своето послание за любов и вдъхновение със стотици хиляди хора по целия свят. Чрез динамичното си представяне хорът се стреми да създаде по-добро разбиране на афро-американската култура и музиката инспирирана от нея, наречена Госпъл. Темата на всяко представление е "обединяване на хората и нациите“. В тази нова ера на надежда и промяна гласовете на хора отразяват възраждането на културата на Харлем.
Богатите хармонии и звук на Harlem Gospel Choir винаги са "безкрайни, радостни и вдъхновяващи". Всеки спектакъл спира дъха!

Информация за събитието

 

Хотели в София

Престоящи събития в София

Промоции в София

Новини от София

София

 
BlogБлог на Pochivam.BG