Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (912)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1591)

Препоръчани хотели в Гърция

СПА хотели и промоции в България

15.11.2012

За тези, които са решили да се поглезят и да си доставят удоволствие със СПА процедури, най-хубавите хотели в СПА курортите на България предлагат по-примамливи оферти до края на декември.

Какво ще кажете да настроите своите вълни на честотите на есента? Есента и ранната зимна приказка не са задължително меланхолични и депресиращи! Потопете се в специално подбрани СПА почивки и се насладете на голям спектър от луксозни изживявания. Открийте чудесата на СПА и си подарете един СПА уикенд в България, за да пречистите тялото и духа си докато се поглезите с най-различни процедури.

СПА и уелнес почивките стават все по-популярни и големият избор от СПА процедури продължава да се увеличава. Скоро ще ви представим нашия наръчник за СПА процедури и лечебни програми, който цели да ви помогне да разберете някои от основните СПА нотки! Въпреки че сме пред прага на зимната приказка и сигурно искате да се насладите на ски почивка или пък да помислите за Новогодишно празненство, ние ви предлагаме да релаксирате пълноценно с отпускащ масаж, елегантна вечеря, красота и романтична разходка в най-обичаните СПА курорти в България.

Можете да посетите Велинград и да се разходите в центъра на пременения с есенни одежди град или пък да отскочите до Сандански, където красотата, спокойствието и природата живеят във вечна хармония. Девин ще предложи най-сладките плодове от кошницата на изобилието, както и качествен начин да презаредите батериите. Релаксирайте с обичания човек и посетете Павел Баня или Хисар, където освен СПА глезотии, Ви очакват и много възможности за разходка и активна почивка.

Заредете се с повече идеи за СПА почивки в България на атрактивни цени и очаквайте нашите ново порция вдъхновение от нашия екип!