Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1090)

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Стара Загора

В града се намира най-старият в Тракия български театър - Драматичен театър "Гео Милев". През 1925 г. е открита втората след София опера - Южнобългарската опера, която впоследствие е преименувана на Държавна опера Стара Загора. На 13 декември 1927 г. започва историята на радиото в Стара Загора, а на 1 февруари 1936 г. стартира редовната програма на втората в България радиостанция - "Радио Стара Загора" след Радио София.

Препоръчани хотели в Стара Загора

Загоре балнеохотел на „ПРО” ЕАД, Стара Загора

2 звезди Хотел Загоре балнеохотел на „ПРО” ЕАД, Стара Загора

Балнеохотел Загоре е част от веригата хотелски комплекси на “Профилактика, Рехабилитация и Отдих” ЕАД, предлагащи услуги в сферата на балнеолечебния, конгресен и планински туризъм.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотелски комплекс Армира, Стара Загора

3 звезди Хотел Хотелски комплекс Армира, Стара Загора

Хотелски комплекс "Армира" носи името на древноримската вила "Армира", построена по времето на император Адриан (117 г. - 138 г.), в близост до град Ивайловград. Богато декорирана с мозайки, мраморни пластики и облицовка, днес красотата й оживява в съвременен комплекс с особен дух и очарователна привлекателност.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Мериан палас, Стара Загора

4 звезди Хотел Хотел Мериан палас, Стара Загора

Aртистичният дух тук е съчетание на простор с художествено използвани естествени материали и дизайнерски решения от най-ново поколение. Всичко е подчинено на комфорта и индивидуалното внимание към госта - един луксозен престой с модерни хотелски услуги и професионално обслужване.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Уникато, Стара Загора

3 звезди Хотел Хотел Уникато, Стара Загора

Съчетавайки модерни условия и романтична елегантност, хотел Уникато ще плени въображението ви. Точно в сърцето на града, в сграда, която сякаш е прегърнала къща от началото на миналия век, Уникато притежава неподражаем чар. Ще бъдете изненадани от перфектната спойка на ретро и модерен стил. Ще ви посрещнат с истинска усмивка. През 2006 година Уникато бе удостоен със Сребърна марка за качество и Роза за отличие за гостоприемство от Асоциация "Автентична България".

Дв. стая: - резервирай повече

Парк хотел Стара Загора, Стара Загора

5 звезди Хотел Парк хотел Стара Загора, Стара Загора

Парк-Хотел "Стара Загора" е 5-звезден комплекс, който беше официално открит на 30 юни 2012 г. Той е атрактивен не само с луксозното си обзавеждане, но и с факта, че се намира на брега на живописното езеро "Загорка".

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел Ресторант Елеганс, Стара Загора

3 звезди Хотел Хотел Ресторант Елеганс, Стара Загора

За Вашето бизнес мероприятие или частно посещение, комплексът предлага стилен и елегантен интериор, превъзходна кухня, която ще запомните и внимателно обслужване!

Дв. стая: - резервирай повече

Хотел-ресторант Форум, Стара Загора

3 звезди Хотел Хотел-ресторант Форум, Стара Загора

Сградата е реставрирана къща, построена през 1891 и обявена за паметник на културата. За гости хотел Форум отвори врати през март 2006 година.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотели в Стара Загора - предложения за хотелско настаняване

име на хотела
рейтинг
ЕД/ден
ДВ/7дни
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела

Всички хотели в Стара Загора - намери хотел на картата

 
 
BlogБлог на Pochivam.BG