Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (975)

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (2057)

Препоръчани хотели в Гърция

Студентски празник 2011- идеи за почивка 8 декември

Анита Валентинова, 10.10.2011

Нека бъдем честни и да признаем, че студентите винаги са били малко по-особена група туристи поради специфичните им потребности и свободомислещ дух. Обикновено с наближаването на 8 декември, студентския празник, който всички ние си намираме повод да отбелязваме по един или друг начин, повечето хотели в българските курорти или увеличават цените за нощувка, или предлагат атрактивни пакети са бюджета на студента. Как да си изкарате супер с колегите и да запечатате спомените за отминалите студентски празници?

Студентите също имат изисквания, когато търсят почивка за 8 декември и въпреки че съществуват грешни стереотипи, това не означава, че трябва да получават най-лошото или пък най-доброто, но на пиперлива цена. Ограниченият бюджет със сигурност не трябва да означава, че студентите трябва да направят компромис с качеството на предлаганата оферта. Търсите ли слънчеви изживявания за 8 декември? Почувствайте се специални за Вашия студентски празник 2011 с промо пакети, които ние сме приготвили със специално отношение за Вашия ден!

Насладете се на зимните лъчи и се потопете в разкош с достъпен лукс в СПА перлата ни Велинград . Пакетните ни предложения за почивка на планина за 8ми декември 2011 са повече от изкусителни и сега е моментът да резервирате цяла вила или да се възползвате от промо оферти.

Ако почивката Ви за 8ми декември се простира отвъд купонясването, то ви предлагаме приключенски предложения в Паничище, културно-опознавателни разходки във Велико Търново и Смолян или еко туризъм в Банско и Пампорово!

Всъщност с нашите ексклузивни предложения можете да разгледате цяла България и особено планинските курорти Боровец, Пампорово или Банско, както и да се потопите в докосващи сетивата СПА процедури и то на достъпна цена. Светът принадлежи на младите и дръзките, отпразнувайте 8 декември в България.

Независимо дали сте студент последна година или първокурсник, който се вълнува от предстоящия първи студентски празник, България предлага за Вас различни варианти за вълнуваща пакетна почивка и не само ще спестите финансови средства, но и със сигурност ще останете доволни от веселите банско механи и традиционно българско вино.

До студентския празник остават по-малко от два месецa, не чакайте последния момент, когато цените ще се повишат, а разгледайте нашите пакетни предложения за почивка и организирайте колегите за една невероятна ваканция в България!