Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1085)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Препоръчани хотели в Гърция

Хотели в Трявна

Град Трявна, България- идеален избор за селски, еко туризъм, културно-опознавателни обиколки и допир до автентично българското. Трявна, е разположена на северните склонове на Стара планина, по поречието на река Тревненска, на 440 м надморска височина.

Препоръчани хотели в Трявна

Хотел Сезони, Трявна

3 звезди Хотел Хотел Сезони, Трявна

Удоволствието да се почувстваш желан и специален, независимо дали планирате конгресно мероприятие, бизнес среща или уикенд с приятели - хотел Сезони Трявна ще удовлетвори Вашите очаквания.

Дв. стая: - резервирай повече

Калина Палас, Трявна

4 звезди Хотел Калина Палас, Трявна

Хотелът е разположен в град Трявна, географския център на България, в сърцето на Стара планина. Модерно обзаведен и стилен, хотелът предлага максимален комфорт както за провеждането на организирани събития, така и за отдих.

Хотелът е проектиран така, че да отговаря на високите изисквания за организиране на корпоративни мероприятия от съвременен тип - конференции, семинари, обучения, симпозиуми и събития за тийм билдинг. На разположение на гостите са шест общи, модерно оборудвани, многофункционални конферентни зали, два ресторанта, лоби бар и зона за отдих с фитнес зала, масажен салон, сауни и джакузи.

Хотел Калина Палас **** в Трявна е най-доброто място за почивка, предлагащо впечатляваща гледка към Стара планина, кристално чист въздух и перфектни метеорологични условия. Всичко това се допълва от очарованието на град Трявна, запазил автентичността си, както и от близките комплекси Боженци, Етъра и множество манастири.

Дв. стая: - резервирай повече

Комплекс Хилез, Трявна

3 звезди Хотел Комплекс Хилез, Трявна

Комплекс „Хилез” се намира в централната част на гр. Трявна. Разполага с 15 двойни стаи и 9 спални, 13 от които са с допълнително легло.

Дв. стая: - резервирай повече

Хотели в Трявна - предложения за хотелско настаняване

име на хотела
рейтинг
ЕД/ден
ДВ/7дни
Разстояния
удобства
рез.
разстояние до център разстояние до ЖП гара разстояние до летище паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в хотела Вътрешен или външен басеин Спа център в хотела
Хотел Сезони
- Трявна , BB
3 звезди Хотел в Трявна 44 лв
/ден
308 лв
/7 дни
550м 1.3km 225km паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в стаите Вътрешен или външен басеин open 01.06-06.09 Спа център в хотела резер
вирай
Калина Палас
- Трявна , BB
4 звезди Хотел в Трявнахотелски рейтинг 7 от 10 68 лв
/ден
486 лв
/7 дни
420m 1.3 km 230 паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в стаите Вътрешен или външен басеин  Спа център в хотела резер
вирай
Вино и СПА хотел Чукара
- Трявна , BB
4 звезди Хотел в Трявна 102 лв
/ден
763 лв
/7 дни
      паркинг в хотела ресторант в хотела интернет в стаите Вътрешен или външен басеин  Спа център в хотела резер
вирай
Комплекс Хилез
- Трявна
3 звезди Хотел в Трявнахотелски рейтинг 4 от 10 - - 920m 0.2km 225km паркинг в хотела ресторант в хотела Механа интернет в стаите Няма Вътрешен или външен басеин  Спа център в хотела резер
вирай

Всички хотели в Трявна - намери хотел на картата

 

Хотели в Трявна

Места за посещение в Трявна

Промоции в Трявна

Новини от Трявна

Трявна

 
BlogБлог на Pochivam.BG
 
cache load