Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1095)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1243)

Препоръчани хотели в Гърция

Съвети и идеи за скиори

19.03.2016

Все още е началото на 2013 година и зимният сезон е в разгара си, така че лесно можем да влезем във форма за нещата, които ни очакват през 2013 година! И така ето 5 съвета, които ще ни помогнат да станем (надяваме се!) по-добри сноубордисти и скиори. Обещаваме Ви, че няма да Ви тормозим с изтощаващи програми, защото Вие сте царете на белите спортове, трябва само да повярвате!

1.Влезте във форма Ако сте в перфектна спортна форма, ще можете да се насладите на повече време на ски пистите. Подарете си часове свобода във вихъра на ски приключенията, грабнете сноуборда или шейната под наем, за да се превърнете в истински фурии! Ако сте в по-добра спортна форма, лесно се предпазвате от възможност за наранявания, които както знаем, не са рядкост по ски пистите. Добрата спортна подготовка Ви дава сили, които позволяват да се целите все по-високо и да погледнете отвъд зелените ски писти. Спортната Ви натура изисква отлична физическа форма, която Ви дава сили за ски и със сигурност ще оправдаете цената на еднодневната карта! Преди да започнете своята ски почивка, предварително се придържайте към програма, подготвена от специалист, който ще Ви препоръча най-подходящите физически упражнение, за да влезете във форма навреме. В случай на колебания, моля, обърнете се и към своя лекар, който може да допълни програмата с подходящ хранителен режим.

2. Става ли Ви ски екипировката? Мнозина от нас харчат сериозни суми за ски оборудване и екипировка като очила, топла шапка, а забравяме за обувките. Разликата между удоволствието от ски приключенията и подобряването на техническите ни умения е, че трябва да се чувствате наистина уверени на краката си (в буквалния смисъл), за да покорите ски пистите и да надминете себе си. За тази цел обаче, удобството трябва да е приоритет.

Трябва да се чувствате изключително удобно на ските си, не защото са невероятни или са определена марка, а просто защото сте избрали правилното оборудване, което Ви помага да развивате уменията си. И така, какъв е основният извод: не правете компромис със ски оборудването си и никой елемент на екипировката.

3. Използвайте ски картата си повече и повече Всяка година много наши приятели и клиенти ни споделят, че купуват ски карти и никога не ги използват напълно. Как да се възползвате максимално от своята ски почивка? Ако предварително сте се подсигурили със ски оборудване, още сега помислете за няколко пътувания и си ги запишете в календара. Третирайте своите обещания за почивка за самите Вас като важна среща, която не бива да пропускате.

Според Harvard Business Review (Харвард Бизнес Ревю), "времето за релакс подобрява продуктивността.", прави ви по-работоспособни, почивката Ви напомня как трябва да се наслаждавате на живота и не на последно място да държите на взаимоотношенията с приятели и колеги. Веднага щом направите своя календар на пътешествията за 2013, обещайте си, че поне веднъж спонтанно ще покорите ски пистите на България. Ако искате да изберем ски оферта за Вас, не се колебайте, пишете ни или използвайте информацията, която постоянно обновяваме за Вас!

4. Време е за урок Чувствате ли се неуверени сред белотата на пистите? Не се отчайвайте, както всяка година и 2013 трябва да посветена на уроците и усилията, които полагаме да бъдем себе си. И така, за да достигаме целите и мечтите си, трябва да работим много за тях. Време е за урок. Можете да карате ски, нали? Колко опитни сте тогава? Разбира се, че сте ослепителни на пистите, но винаги има възможност да откриете нещо ново, да подобрите ски техниката или просто...да станете още по-добри.

Вероятни сте фурии и можете да ни покажете 2-3 трика или да се носите по белоснежните писти без никакви усилия, сякаш летите на гребена на вълната. Без значение какви са целите Ви, един урок няма да Ви навреди, а даже напротив, ще постави уменията Ви на тест, за да можете да стане още по-добри. Най-хубавото е, че няма как да сбъркате или да свикнете с лоши практики, на които би Ви научил приятел.

5. На лов за приключения Планините в България са толкова приказни и необятни! Пирин, Рила, мистичните Родопи, винаги има какво да откриете! Ключът на щастието се крие в разнообразието и възможността да приемаме всичко ново. Ако тази година сте решили да прекарате януарската ски почивка в Банско, догодина опознайте Узана за поне един уикенд. Ако слънцето в Пампорово Ви е дошло в повече, насладете се на нощно ски приключение в Боровец! В случай, че искате да откриете различни по степен на трудност ски писти, използвайте нашия ски център с подробна информация за работещите лифтове, различните по степен на трудност ски писти, терени и т.н. Каквото и да изберете, бъдете сигурни, че ще Ви се стори, че сте на абсолютно ново място!

Какви са Вашите цели за 2013? Кои ски дестинации покорихте или сте подготвили да опознаете през предстоящите зимни месеци? Споделете Вашата история!