Информация и Въпроси

0884 241 988 / (02)4010515 Pochivam.BG e-mail

Без такса резервация!
Безплатна анулация на повечето резервации!

Потърси хотел / почивка:

* незадължително
 (€ общо)

Хотели в България (1089)

Празници и събития

Уеб камери на живо в България

Промоции в България (1636)

Препоръчани хотели в Гърция

Drumset Competition 2010

Kонкурсът за млади барабанисти тази година става международен!
Очакват се претенденти от България, Латвия и Румъния, а финалът на конкурса ще се проведе в рамките на фестивала SOFIA DRUM DAY, на 28 ноември 2010г. в Sofia Live Club. Специално за събитието, у нас пристигат холандският „ударен” дует DRUMBASSADORS, проф. Michael Kuttner и италианският барабанист и преподавател Gianluca Garsia. Участие във фестивала ще вземе и 17 годишният барабанист, Николай Тошев, който безапелационно спечели първото място в конкурса през 2008г., а това лято взе първа награда на конкурса Baltic Drummers’ League, провел се в рамикте на Saulkrasti Jazz Fest, Латвия. Освен че Michael Kuttner и Gianluca Garsia ще са членове на журито, те ще проведат и свои уъркшопи, в които ще споделят своят опит в областта на ударните инструменти с участниците в конкурса и с публиката. Фестивалът SOFIA DRUM DAY ще бъде закрит с атрактивното шоу на двамата холандски виртуози René Creemers и Wim de Vries познати като DRUMBASSADORS.
Събитието се организира от „ДИНАКОРД България”, и „MusicWorld.bg” със съдействието на YAMAHA Drums, PAISTE Cymbals, Нов български университет и Drumсenter Sofia.

Източник на новината

Предложения за Drumset Competition 2010 - Препоръчани хотели

Всички Предложения за Drumset Competition 2010

Хотел Период Тип промоция Промоция резервирай

Drumset Competition 2010 - предложения за хотелско настаняване

Показани са общи цени за настаняване на двама възрастни в двойна стая за 3 нощувки в периода 25 Ноември 2010 - 28 Ноември 2010. Показани са само хотели с налични стаи за периода.